Luvdelico’s pitstop ;)


hmmm..alahaiii rinaaa ;(
October 5, 2008, 10:40 am
Filed under: Uncategorized
arini rina berasa sangat ‘down’…ataupun orang kata melancholia'(??)…tapi kalau ikutkan kamus, maksudnya sedih tanpa sebarang sebab-musabab…yang pastinya rina akui, ada pelbagai sebab-musababnya..haishhh,biarlah rina…sekali-sekala layan blues;p
macam-macam yang bermain di benak fikiran…tak terluah,tak tertulis…yang pastinya, malam semalam adalah punca segalanya…                                                            
..and the seductive night really fooled her into thinking that everything is going to be OK the next day..  
malangnya,rasa ‘down’ itu berjangkit sampai ke hari ini…ikutkan hati mau lupakan seberapa boleh…tapi tak terdaya jua;(…rina tewas dengan permainan minda dan hatinya sendiri…pun begitu,rina akur dengan jawapannya dan redha akan ketentuan-Nya…                                      
namun jauh di sudut hati, ada terdetik rasa ‘happy’…kenapa ‘happy’ ???…hehehe!rina tanak kasi tau..walau apa pun,rina dah mula tanamkan dalam hatinya…jangan terlalu berharap pada apa-apa sekali pun…yang penting selalu lah berdoa pada Allah Yang Maha Berkuasa ke atas segala sesuatu;)…
jadi,salah satu cara untuk menceriakan semula diri rina…supaya tak berjangkit sampai ke esok hari…apa yang rina selalu akan buat??…jeng!jeng!jeng!…
memang dah tabiatnya…kalau rasa ‘down’ ke,tertekan ke,bengang ke,putus cinta ke(hihihi;D)…rina akan pergi ke kedai gunting rambut,dan menggunting rambutnya…hehehe! dengan cara ini saja lah,rina akan berasa puas,sepuas-puasnya!! (^_^)v
yeahhhh! rina sudah kembali ‘happy’,sekurang-kurangnya sedikit pun jadila kan;D..ALHAMDULILLAH;) Mudah-mudahan esok lebih baik dan ceria dari hari ini, AMINNN…
Di kesempatan ini, rina ingin mengucapkan Salam Aidilfitri..Maaf zahir & batin…kepada semua muslimin & muslimat..Ohhh well, rina really has to pen-off now, ada kerja yang perlu disiapkan secepat mungkin…