Luvdelico’s pitstop ;)


~kepenatan..tetapi hati tetap girang dan seronok ^_^~
June 21, 2009, 4:16 pm
Filed under: Uncategorized
1. Yeaa, saya baru balik dari Penang arini. Saja mahu bertukar angin dan matlamat utamanya adalah untuk menghadiri majlis resepsi Umi dan Irfan 🙂 Mereka sangat comel, Umi sangat lawa! Irfan pulak sangat cool!I’ll upload the pics later…
2. Walaupun secara fizikalnya tengah penat, hati masih dan tetap girang,ihihi 🙂 Kenapa? Sebab dapat bertemu rakan taulan di Penang..lepak2, jalan2, makan2…shopping 🙂 thank u Yong, Neynarre, Cik Yang and Peah ^^
3. Hati berbunga2 bile rakan skolah rendah menegur saya di stesen komuter kajang setelah sekian lama tidak bertemu 😛 ihihihi, memang sangat penat..bahu terasa letih sebab menggalas begpack,tangan kiri menjinjing beg kamera, tangan kanan beg laptop pulak (-_-)…hmm, i’ll buy one that could fit my lappy n camera too someday (in the future),insyaAllah:) Owh, back to the main point..kenapakah hati berbunga2? heheh, sebab die adalah my long time ”crush”..tak sangka plak bertemu dan bertegur sapa di stesen komuter kajang, even tho we’re living in the same area :p
Last but not least, eventho i’m not celebrating it today or in the future..still wanna wish, ”Selamat Hari Bapa” kepada bapa2 sekalian dan yang bakal menjadi bapa kelak ^_^
Advertisements

6 Comments so far
Leave a comment

Who is the lucky guy! Cepat! Bagitau aku pls!(Ni berbentuk paksaan ye! 😉

Comment by uHuHu

hehehe;p nanti aku citer yea,uHuHu ^^

Comment by luvdelico

kak yong..ct fiza ni..mintak tukar link ye…

Comment by fiezaradzi

fiezaradzi: rina ni:) bukan kak yong la,hahaha!!

Comment by luvdelico

hi rina! terjumpe blog rina dr link kat blog zulida! hehhee.. haiyya! sape pulak your crush ni? really nak kene tahu ni.. cerita lah! bg msg kat fb eh! (sibuk betul!) hehehehe 😀

Comment by nanin

hi nanin! (^_^) hehehe, cerita lame la ;p

Comment by luvdelico




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: